Newborn

Een newborn fotosessie geeft het mooiste resultaat als deze wordt gedaan tussen 6 dagen en 2 weken na de geboorte van je kindje. Als een baby wat ouders is, wordt hij/zij zich al wat meer bewust van de omgeving en slaapt het minder diep en dat is minder makkelijk voor de typische newborn poses in de fotografie. Maar met veel geduld en kennis kunnen we ook dan een mooie fotoserie maken.

De foto’s die ik maak zijn puur, met alle aandacht voor jou en je kindje. Kleuren, structuren en materialen gebruik ik om het beeld te versterken, het is zeker niet de bedoeling dat deze de hoofdrol zijn in het eindresultaat.
De fotosessie duurt 2 à 3 uur, afhankelijk van het ritme van je baby. Er kunnen ook familiefoto’s worden gemaakt met moeder/vader en in overleg eventueel met broertje of zusje.

Ik kies er bewust voor om de fotosessie in mijn fotostudio te doen, omdat deze helemaal is ingericht voor het mooiste resultaat. Hier beschik ik over het juiste licht, maar ook over alle materialen die nodig zijn.

Is je baby eigenlijk net te oud voor een newborn fotosessie, dan kun je beter een baby fotosessie boeken, kijk hiervoor bij Baby

De kosten van een newborn fotosessie zijn € 150.